Öne Çıkanlar Müsavat Dervişoğlu Serhat Türkel
banner798

Samsun'un Adayı Mustafa Demir geliyor
 SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ MUSTAFA DEMİR'İN SAMSUN PROGRAMI

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, cuma günü Samsun'a geliyor. İl Başkanı Hakan Karaduman ve partililer tarafından Havza'da karşılanacak olan Demir, Samsun'da yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirecek

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz cumartesi günü açıklanan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 30 Kasım 2018 Cuma günü (yarın) Samsun'a geliyor. Demir için, Havza'da Konak Tesisleri'nde saat 10.00'da karşılama töreni düzenlenecek. AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ve partililer tarafından karşılanacak olan Demir, Samsun'da yoğun bir gün geçirecek.

Karşılama töreninin ardından saat 11.00'de AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek olan Demir, burada açıklamalarda bulunacak. Daha sonra ilçe teşkilatlarımızla bir araya gelecek olan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, bir dizi ziyaret programları da gerçekleştirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.