Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya ankara
banner797

Samsun’da Şubat ayı Polisi belli oldu

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü  yapmış olduğu komisyon inceleme toplantısında Eda Kokum Şubat ayının polisi seçildi. 

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli personelin mesai mefhumu gözetmeksizin göstermiş oldukları olağanüstü gayret ve disiplinli çalışmaları ile diğer personele örnek olması ve teşvik edilmesi amacıyla Ayın Polisi seçildi.

Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğünde görevli sicil sayılı Polis Memuru Eda Kokum’un, gazi ve vazife malulü personelimiz ile şehit ailelerinin özel günlerinde (10 Nisan Polis Haftası, Şehit ve Gaziler günü, Dini Bayramlar, çocuklarının doğum günü ve sünnet düğünleri v.b.) ve hastane-cenaze işlerinde, morallerini yüksek tutmak ve Emniyet Teşkilatının her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin yapmış olduğu faaliyetlerde göstermiş olduğu gayretli ve başarılı çalışmaları diğer mesai arkadaşlarına örnek teşkil etmesinden dolayılı 2022 Yılı Şubat Ayının Polisi” seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.