Öne Çıkanlar Özlem Maraş Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ali Şimşek
banner797

Şenol Kul,Belediye Her Yerde
Terme Belediyesinin, "Belediye Her Yerde" sloganıyla ilçedeki tüm kurum ve kuruluşlarda çalışma başlattığı bildirildi.

Belediye Başkanı Şenol Kul, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak okul, sağlık kurumları ve camilerin yanı sıra kamu kurumlarında da temizlik ve çevre düzeni çalışmalarına önem verdiklerini belirtti.

Daha düzenli ve temiz olması amacıyla ilçenin estetiğini ve sağlığını ilgilendiren temizlik ile ilgili çalışmaların aralıksız sürdürüldüğüne işaret eden Kul, toplu kullanım alanlarının temizlenmesinde ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini söyledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kul, "Belediye olarak büyük projelerin yanında talep doğrultusunda da çözümler üretiyoruz. Geniş bir hizmet yelpazesinde yatırımlarımızı gerçekleştiriyor ve alın teri döküyoruz." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunTerme
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.