Öne Çıkanlar 2017 İşitme 2017 İşitme Engelliler
banner798

Süslü Samsun`da Ameliyata Alındı

 Ankara'ya İYİ Parti'nin milletvekili aday tanıtım toplantısına giden içinde İl Başkanı Ömer Süslü, milletvekili adayı İbrahim Özyer'inde bulunduğu içinde 6 kişinin olduğu araç Kırıkkale yakınlarında trafik kazası yaptı.

Kaza sonucu, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Milletvekili adayları İbrahim Özyer, Önder Fatih Şenol, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi, Recep Güleroğlu ve Aracı kullanan İbrahim Özyer'in oğlu Alper Özyer yaralandı.

Kazada Yaralanma sonucu durumu Kiriktik olan İl Başkanı Ömer Süslü Kırıkkale Fakültesinden, Süslü'nün omuriliğinin kırık olduğu yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Helikopter Ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek Ameliyata alındı. Süslü`nün Sevenleri Hastaneye akın ediyor.

Diğer yandan Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yatan Samsun Milletvekili Adayı İbrahim Özyer'in vücudunun çeşitli bölgelerinde kırıklar oluştuğu ve iç kanaması olduğu bu nedenle ameliyata alınamadığı öğrenildi ve durumunun 48 saat içersinde netlik kazanılacağı söyleniyor.

Öte yandan diğer yaralılardan, Milletvekili Adayı Önder Fatih Şenol Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nden Ambulans Helikopter ile Samsun özel Medicana hastanesinde kaldırıldığı ve ameliyat olduğu söyleniyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.