Öne Çıkanlar Samsunspor hamit kılıç
banner798

Tekkeköy`den Çanakkale Yolculuğu

Tekkeköy Belediyesinin bu haftaki Çanakkale yolcuları 45 kişilik bayan grubu oldu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle ecdadının destan yazdığı Çanakkale’yi gezip görme fırsatı bulamayan bayanlar tarihin altın sayfalarına nakış nakış işlenen toprakları gezip görmeye ve tarihini öğrenmeye gitti. T

ekkeköy Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Karmil ve Özkan Karakaya tarafından Çanakkale’ye uğurlanan gruba Tekkeköy Belediyesinde görevli tarihçi personel eşlik etti. Tekkeköy Belediyesinden yapılan açıklamaya göre ‘Belediye Başkanımız Hasan Togar Tekkeköy’de yaşayan yediden yetmişe herkesin ecdadının destan yazdığı Çanakkale’yi gezip görmesi için böyle güzel bir projeyi hayata geçirdi.

Her hafta farklı farklı gruplarımızı Çanakkale’ye yolcu ediyoruz. Çanakkale’yi gezip görmek isteyen o destan yazılan toprakları içinde yaşamak isteyen herkes belediyeye müracaat ederek ücretsiz bir şekilde Çanakkale’ye gidebilecek şeklinde açıklama yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.