Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Terme'de sahil temizliği

Terme Belediyesi, Temizlik İşleri ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında sahilde kumsal temizliği çalışmaları ilçenin Yalı Mahallesi'nde sürdürülüyor. Müdürlüklere bağlı ekipler ve kum temizleme aracı ile gerçekleştirilen çalışma ile yosun ve otlarla kaplanan, çöplerin biriktiği sahiller temizlenerek doğal görünümüne kavuşturuldu. Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ertan Keleş, sahillerin korunması ve yenilenmesi adına çalışmaların devam edeceğini belirterek, "Sahillerimizin korunması çok önemli. Terme'li ve Terme'ye misafir olarak gelen vatandaşlarımız artık daha temiz bir sahil ile karşılaşacaklar" dedi.

İlçede gerçekleştirilen sahil temizlik çalışmalarına olan araç desteğinden dolayı Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, tüm sahillerde, yapılan program dahilinde bakım ve temizlik çalışmalarının devam edeceğini belirterek, "Sürdürebilir turizmin temeli ancak çevre ve çevrenin korunmasıyla gerçekleşir. Yaz aylarında oldukça hareketli olan sahillerimizde vatandaşlarımız tatillerini huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için temizlik çalışmasına daha çok önem veriyoruz. Ekiplerimiz sahil ve kıyı bandında çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürüyorlar. Yapılan temizlik esnasında olumsuz hava koşullarının biriktirdiği çöplerin yanı sıra ne yazık ki duyarsız vatandaşlarca bilinçsizce atılan çöpler de dikkat çekiyor. Bu nedenle vatandaşlarımızı bir kez daha sahillerde meydana gelen kirlilik konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.