Öne Çıkanlar Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sentetik uyuşturucu ecza hap
banner798

TERME SERİYE DUR DEDİ.!


Samsun Süper Amatör liginin en iddialı iki takımı olan, Terme spor ve 1930 Bafra spor, Bafra Eski Şehir stadyumunda karşı karşıya geldi. Zirve Yarışından Kopmamak isteyen iki takımda tüm güçlerini ortaya koyduğu maçta gülen taraf Terme Spor oldu.

Maçın ilk yarısı 1930 bafra spor hızlı başladı. Atak futbolu 10 dakika sürdü diyebiliriz. Gol noktalarına indik ama sonuca varamadık. Terme spor Bafra spor`u erken çözdü. Oyun kontrolunu ele aldı. Aradığı golü 21.dakikada Ceza sahamıza yapılan orta, arka direkte boş kalınca, Ahmet bu pozisyonu gole cevirdi. Terme spor 0-1 öne geçti. Golle heyecanlan Terme spor ciddi ataklarla 1930 Bafra spor kalesini yoklasa da maçın ilk yarısında başka gol olmadı.

Maçın ikinci yarından 1930 bafra spor, kendi sahası ve Taraftarında desteği ile ikinci yarıya hızlı başladı.Her şeyini ortaya kayan 1930 bafra spor kontra ataklarla gol yolları aradı.Ama aradığını bulamadı. 1930 Bafra spor rakip takıma yüklendikçe hatalar yaptı. Terme spor hataları değerlendirse de direkleri geçemedi, Heyecanın doruklarda yanşadığı maçta Terme Spor galip gelmeyi başardı.

Maç ; 1930 Bafra Spor 0-1 Terme Spor bitti.

MAÇ ÖNCESİ ŞIK HAREKETLER.

Maç öncesi İstanbul Beşiktaş Vodofon Arenada, Kayseri’de ve Suriye El-Babta gerçekleşen hain bombalı Terör saldırı sonucu Şehit düşün Emniyet Güçlerimiz, Vatandaşlarımız ve Askerlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

YER: Bafra Eski Şehir Stadyumu

1930 BAFRASPOR KADRO: Berkin, Kadircan Yıldız, Emre, Gürcan Serkan, Kadircan, Uğur, İlker, Yakup Dodo, Halim, Selami

BAFRA SPOR YEDEKLERİ: Muhammed, Onur, Bedir, Ahmet, Samet, Fahrettin, Görkem,

GOLLER: 20.Dakika Ahmet TERMESPOR.

Sarı Kartlar: Emre, Gürcan, 1930 Bafraspor , Recep- Termespor

MAÇ RESİMLERİ İÇİN RESİME TIKLA..




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.