Öne Çıkanlar iftar buluşması Kantinde yangın çıktı
banner798

Trabzonlular olmazsa,Samsunlular aç kalır!
31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler Samsun için sıkıntılı olmaya başladı.Yaklaşan seçimlerde adaylar ortaya çıkmaya başlayınca taraflı olan kişiler renklerini belli etmeye başladı.

SKANDAL PAYLAŞIM CANİK’TEN GELDİ

AK Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın, Zihni Şahin’in yerine Eski bakan Mustafa Demir ‘in olması tartışmayı başlattı.İlk talihsiz açıklama ise sosyal paylaşım hesabından Zihni Şahin’e desteklerin artmasıyla birlikte, Trabzonlu olduğu bilinen AK Parti Canik İlçe Başkan Yardımcısı Lütfi Çağlar skandal paylaşıma resmen imza attı.

ÖNCE YAYINLADI,SONRA YALANLADI VE KALDIRDI!

Lütfi Çağlar Samsunlulara adeta hakaret etti;” ‘Trabzonlular olmazsa Samsunlular aç kalır’ paylaşımı” yaptı ama tepkiler artınça sayfasından kaldırdı…Sonrasında ise Sosyal Hesabından yaptığını yalanlayarak, kamuoyuna açıklama yaptı…


Tepkiler gelince haberi kaldırdı ve sosyal medya hesabından açıklama yaptı...








Anahtar Kelimeler:
SamsunCanikLütfi çağlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.