Öne Çıkanlar Samsunspor Dart
banner797

Vali, 4 bin kapasiteli yurt binasını inceledi

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ile birlikte OMÜ kampüsü içerisinde yapımı hızla devam eden 4 bin kapasiteli yurt binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Vali Zülkif Dağlı,Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

29 Eylül 2021 tarihinde de incelemelerde bulunduğu ve durumunu yakından takip ettiği inşaatın ilerleme hızından memnuniyet duyduğunu ifade ederek, bugün itibarıyla %30 seviyesinin geçildiğini belirten Samsun Valisi, “2'si sosyal tesis, 2'si teknik merkez ve 8'i yurt binası olmak üzere toplam 12 bloktan oluşan ve Türkiye’nin toplu olarak tek seferde yapılan en büyük Gençlik ve Spor Bakanlığı yükseköğretim yurdu olma özelliği taşıyacak olan yurdumuzun en azından 2 bin kişilik 4 bloğunu bu yılın Eylül ayına, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başına, kalan bölümünü de ikinci dönemin başına yetiştirmeyi hedefliyoruz..” dedi.

Bu dönemin başında ilimize gelen ve yedek olarak GSB yurt sırası bekleyen öğrencilerimizi gerek GSB yurtları gerekse de kamu misafirhanelerinde ağırladıklarını hatırlatan, bu yurdun da tamamlanmasıyla çok daha fazla sayıda öğrencimizin en baştan itibaren kalıcı olarak yurtlarına yerleşme imkanına sahip olacağını belirten Samsun Valisi Dağlı, odaları lüks bir otel odası gibi modern şekilde dizayn edilen yurdun tüm imkanlarıyla öğrencilerimize layık bir yurt olacağını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.