Öne Çıkanlar bafra Kurtlar Vadisi
banner798

Yakakent'ten Gaziantep'e hediyeler gönderildi

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 11 ili etkileyen deprem bölgesine Samsun’dan yardımlar devam ediyor.

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında Yakakent ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, ilçe Spor Müdürlüğü, ilçe Müftülüğü ortaklığı ile deprem bölgesindeki kardeş okulu olan Gaziantep Nurdağı Hisar İlkokulundaki öğrencilere oyuncak, spor malzemesi, hikaye kitapları, boyama kitapları, kırtasiye malzemesi, zeka oyunlarından oluşan hediyeler öğrencilere teslim edildi.

Yakakent ilçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek , öğrenciler için hazırlanan çantalara kırtasiye malzemelerinin yanında öğrencilerimizin kardeş okuldaki arkadaşları için yazdığı mektuplarda koyuldu. Kardeş okulumuzun öğrencileri hediyeleri alıp mektupları okuyarak Yakakent’teki arkadaşlarına teşekkür ettiklerini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek ve beraberindeki heyet öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Anahtar Kelimeler:
SamsunYakakent
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.