Öne Çıkanlar ankara 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları
banner798

Yavuz Anuk gazeteciler gününü kutladı

Yavuz Anuk'un açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Gazetecilik; mesaisi bir ömür devam eden, fedakarlık ve özveri gerektiren mesleklerin başında gelmektedir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün dediği gibi, 'Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır.' Demokrasinin temel taşlarından biri olan gazetecilik, haber alma ve ifade özgürlüğü ile güçlenir ve zenginlik kazanır. Bu önemli görevi üstlenen değerli gazetecilerimizin fedakarca çalışmaları, takdir edilmesi gereken bir durumdur."

Yavuz Anuk, gazetecilerin meslek ilkelerini ve Türk milletinin hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak doğru bilgilendirme görevini en iyi şekilde yerine getireceğine inandığını ifade etti. Ayrıca, basın şehitlerini anarak, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutlayan Anuk, gazetecilik ahlakından taviz vermeden görevlerini sürdüren tüm gazetecilere teşekkür etti ve sağlıklı, mutlu günler diledi.

Anahtar Kelimeler:
Yavuz AnukIlkadım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.