Öne Çıkanlar ankara Özlem Maraş
banner797

Yılmaz, AK Parti'nin kuruluş yılında açıklama yaptı

"22 yıl önce; 14 Ağustos 2001'de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti'nin kuruluşu aziz milletimize ve tüm dünyaya ilan edildi. Çok şükür, büyük bir aile olan AK Parti, 22 yaşına ulaştı.

Her zaman ufkumuz ve gönüllerimiz tek bir noktaya kilitlendi. Türkiye'yi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, yavrularımıza daha güçlü, müreffeh bir ülke bırakmak. AK Parti kurulduğu günden buyana çok büyük mücadeleler vermiştir. Her türlü saldırı, kirli hesaplara karşı halkımızın desteği, dualarıyla dim dik ayakta durmuştur. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlayan bu kutlu dava sevgiyle, hizmetle, büyük gönül bağlarıyla yoğrulmuştur.
Halkın içinden doğan bir parti olan AK Parti, aziz halkımızın bir parçası, kendisidir. AK Parti bu zamana kadar gönlünü, yüreğini ortaya koyan insanların fedakarlıkları, misyona, davaya sahip çıkmaları, halkımızın büyük desteğiyle başarı ile bu günlere kadar gelmiştir. 

22 yılda Türkiye'de demokraside, ekonomide, hizmette, yatırımlarda büyük atılımlar gerçekleştirildi. Eserlerin varlığı, Türkiye'nin nereden nereye geldiğinin, 22 yılın özetidir. AK Parti millete hizmet yolunu açmış ve bu yol AK Parti ile daha ileri taşınacaktır. Büyük ve Güçlü Türkiye hedeflerimiz her zaman ön plandadır.
Türkiye Yüzyılı'na girmiş bulunuyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nda daha büyük hedefler için daha çok çalışacağız. Türkiye Cumhuriyeti büyük ve güçlü bir devlettir. Hangi sıkıntıyı yaşarsak yaşayalım sevincimizin de, üzüntümüzün de bir olduğunu unutmamalıyız. Her şeyi birlikte aşacağınız, birlikte başaracağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, bugüne kadar AK Parti'nin tüm kademelerinde görev almış, partimize destek veren herkese şükranlarımı sunuyor, ahirete irtihal edenlere Allah'tan rahmet diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
Yusuf Ziya YılmazAk Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.