banner798
ZAR ATILMIŞTIR.!
 
Kötü
Durum kötü
Durum çok kötü
Durum gerçekten kötü
 
Ya şunda ya bunda
Ya buradan ya şuradan
Ya bugün ya yarın
Ya akşam ya sabah
 
Durum gerçekten kötü
Durum çok kötü
Durum kötü
Kötü
 
Yooo pek de kötü sayılmaz
Şöyle olursa böyle
Böyle olursa şöyle
Bu yandan gelirse eh biraz
Şu yandan gelirse eh biraz
 
İyi iyi
Durum iyi
Durum çok iyi
Durum gerçekten iyi
 
1930 Bafraspor için şu ana kadar gelişen maçlar ve sonuçları yukarıdaki dizelerle aynen örtüşmektedir. Gidip gelen liderlik ve diğer rakiplerin aldığı sonuçlar göz önüne alındığında atılan zar bizim lehimize bir kez daha dönmüştür. Önümüzdeki maçlarda rakiplerimiz durumu kendi lehine çevirmek için her türlü girişimde bulunabilirler ve olacaktır.
 
Ama bu girişimlerin sonuçsuz kalması artık bizim elimizdedir ve futbolcularımızın bu şansı bir daha kaçıracaklarına inanmak istemiyorum. Futbolcularımızı tek tek incelemeye aldığımızda lig tecrübelerinin kalan 5 maçı almaları gerektiğine inanıyorum.
 
Her birey şahsi düşüncelerini bir kenara bırakıp şampiyonluğa odaklanmalı ve gereken fedakarlığı yapmalıdır..Bu anlamda en büyük sorumluluk futbolcularımıza düşmektedir ve başaracak özveriyi göstereceklerine inanıyorum.
 
Birlik olmalıyız evet birlik olmalıyız..Bu anlamdaki yaratılan sinerji takımı itekleyecektir.
 
 
SAVCILIĞA VERECEKMİŞ!
 
Bir yazı yazdım diye beni savcılığa verecekmişler, verin kardeşim verin.Ben bilmediğim ve emin olmadığım hiç konuda yazı yazmadım ve sipariş üzeri nede yazı yazmam. Bafra futbolunu koruma adına yazdığım hiçbir yazıdan geri dönüş yapmadım ve yapmamda. Beni savcılığa verecek kişilere tavsiyem şudur, beni fazla zorlamayın ve kötü olmaya iteklemeyin. Yoksa daha zor durumlara düşebilirsiniz. Bu türlü yazdığım yazıların yasal dayanaklarını bilecek zekâya sahip olduğum unutulmasın ve bunun örnekleri daha öncede yaşanmıştır ve beni savcılığa verecek cesareti kimse gösterememiştir.Bu konuda beni üzen en büyük olay şudur, ben bu türlü insanları Bafra ya deşifre ettikçe onların yanında olmaya çalışanların olması. İnşallah onlarda düzelir.
Saygılarımla.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.