banner798
Ümit hocanın gönderilmesi konusunda sebepleri araştırılmadan yapılan spekülasyonların
Aslında hiçbir önemi olmadığını Fatsa maçında anlama ve izleme fırsatı bulmuş olduk..
Ümit hocanın gönderilmesi konusunda bildiklerim konusunda fazla detaya girmeden daha önceki yazımda kısa bir görüş aktarmış ve sürecin futbolcular üzerinde yanlış etkileşim yaratmaması adına gündeme taşımamıştım ama yönetimin ümit hoca konusunda haklı olduğunu biliyordum..Her hocanın isteklerinin bile bir sonu olmalı iken maalesef ÜMİT hocanın bazı zafiyetleri kullanarak yöneticileri ve futbolcuları gergin yaşatmaya hakkı olmadığını her spor severin hakkı olduğunu düşünüyorum.İşte bu nedenlere bir çok şey daha ekleyecek olsak (fazlasını yazmıyorum) yönetimin bu kararının Bafra nın onuru adına doğru bir karar aldıklarına inanıyorum.
 
Fatsa maçında oynanan futbol ve futbolcular psikolojik rahatlığı durumun daha belirgin bir şekilde haklılığını ortaya çıkarmıştır.Daha önce yazdığım bir yazıda bu sebepleri bildiğim ve ileride çıkacak kaos ortamını tahmin ederek sert yazılar yazmıştım ve bana alınanlar olmuştu..
 
Neyse diyerek SEDAT KALAYCI İLE BAŞLAYAN yeni dönemin Bafra spora hayırlı olmasını dilerken kendisine başarılar temenni ediyorum..
Her sporseverin bildiği gibi SEDAT hoca ve yardımcısı ilhan hoca Bafra spor da daha çalışmışlar ve başarılı olmuşlardır.
Ama her şeyden önemlisi Bafra da ve Bafra spor da kişilikleri ile çok olumlu izler bırakarak gittikleri malumunuzdur.
Futbolun olmazsa olmazlarından olan şahsiyet ve karakter olgularını barındıran bu hocalarımızın önünde çok zor maçların kendilerini beklediğini biliyorum ve inşallah yolları açık olur.
Ama içimizin rahat olması gerektiğine inanıyorum..Her şey gelir geçer ama insanlık baki kalır..Bu konuda kendilerine olan güvenimiz tamdır..
 
Bu vesile ile stadyum hakkında da ZİHNİ BAŞKANA TEŞEKKÜR BORÇLU OLDUĞUMUZU UNUTMAMAK LAZIM..Stadyumu bakımı ve onarımı ile bizzat ilgilenerek sporseverlerin daha temiz bir ortama kavuşmasını sağlamıştır.
Burada bir not daha eklemek lazım diye düşünüyorum, daha önceki yıllarda rakip takımlar ve taraftarları ile devamlı sorunlar yaşadığımız bilinen bir gerçek olarak hep karşımıza çıkmakta idi.
Artık bu durumun tersine döndüğünü her maçta görmekteyiz ve ilişkilerin bu denli iyi olmasını sağlayan başkanlarımıza spor adına teşekkür ediyorum.
SEDAT KALAYCI DÖNEMİ BAFRAYA HAYIRLI UĞURLU OLSUN…
SAYGILARIMLA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.