Öne Çıkanlar ankara Koronavirüs
banner798

10 Nisan, "Polis Günü Kutlu olsun"
Türk Polis Teşkilatı; ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruma ve kollama, halkımızın can ve mal emniyetini koruma, huzur ve güven ortamını tesis ve temin etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda çok büyük bir özveriyle gece gündüz demeden başarılı bir şekilde 173 yıldır çalışmaktadır.

10 Nisan, "Polis Günü", Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiği bir şükran günüdür. Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.

Bu onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirerek güven ve huzur şehri olmasında mesai mefhumu tanımadan görev alan emniyet teşkilatına Şahsım ve Milliyetçi hareket Partisi Bafra İlçe Başkanlığı Adına teşekkürlerimi sunarım.
10 Nisan 1845’te kurulan Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 173. yıldönümü dolayısıyla şehit olan polislerimizi rahmetle, gazi polislerimizi ise minnetle anıyorum. Halen görevleri başında hizmet vermekte olan polislerimize görevlerinde üstün başarılar ve ailelerine de sağlık,mutluluk ve esenlikler dileyerek tüm Emniyet Teşkilatının Polis Haftasını kutluyorum.”

Abdurrahman ÇAMAŞ
MHP Bafra İlçe Başkanı

Anahtar Kelimeler:
BafraMHPPolis Teşkilatı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.