Öne Çıkanlar Samsunspor Dart
banner798

Bu eylemi yapan PKK terör örgütü
ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, küresel ısınmayla ilgili olarak, "Tedbirli olursak, küresel ısınmaya karşı gelebiliriz" dedi.



Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yarın gerçekleşecek bir dizi program için geldiği Edirne'de Selimiye Camii’nde kıldığı yatsı namazının ardından basın mensuplarına açıklama yaptı. Küresel ısınmaya dikkat çeken Bakan Eroğlu, “Dünyadaki herkes yakıtta, elektrikte, suda tedbirli olmalı. Dünyada şu anda 2 buçuk milyar insan suya erişemiyor. İnsanlar tasarruf ederse bu dünya herkese yeter. Bir tarafta açlık, bir tarafta obezlik var, bir tarafta su var, bir tarafta susuzluk var. Küresel ısınmaya karşı herkesin özellikle vazifesi var ve bunu yerine getirmeli. Odadan ayrıldığı zaman elektriği, dişini fırçalarken suyu kapatırsa yüzde 20'lik tasarruf sağlanır" dedi.



Bakan Eroğlu, İstanbul'da İstiklal Caddesi’nde meydana gelen canlı bomba saldırısıyla ilgili olarak da “Aslında bu eylemi yapan PKK terör örgütüdür. Biz bunu biliyoruz. Hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş, konu hakkında bilgiyi en kısa sürede vereceğini düşünüyorum. Sabah Taksim’de bulundum ve gördüğüm manzara hiç hoş değildi” dedi. Bakan Eroğlu, açıklamalarının ardından geceyi geçireceği otele geçti.

Anahtar Kelimeler:
Pkk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.