Öne Çıkanlar Emirliğİ Doğanderesi
banner798

CHP'li Başkan Perçin pirinç üreticisi kaderine terk edildi

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin’den Bafra Ovası Türiye’nin Tarım alanın da ikinci kalbi olmasına rağmen İktidar tarafından özelikle Pirinç Üreticisini zorlayacak şekilde son zamanlarda fiyat konusunda sahipsiz kaderine terk edilerek yersiz ve üreticiyi memnun etmeyecek şekilde fiyatlar açıklanıyor.

Perçin, Toprak Ofisi ürün almıyor, şu an gelen zamlarla üreticinin ürünü yem fiyatına alınıyor. Bafra Ovası Türkiye’nin % 13 hitap etmesine rağmen İktidar serbest piyasanın eline bırakmışlar. Önümüz yıl nasıl üretim yapılacak durmak bilmeyen zamlardan sonra.O zaman tüm tarım Yurt dışından ihracat yapalım üretim yapmaya gerek yok tamamen üreten değil, tüketen Ülke haline gelelim. Bunu mu istiyorsunuz, bu zamlara karşı sadece bakıyorsunuz. Göstermelik bir şeyler yapıyorsunuz, milletin gazını alıyorsunuz iş icraata geldiği zaman boş. Verimli Bafra Ovamız da üreticiler tarafından 365 günü sebze üretiliyor. Konudan her kesim şikâyetçi, o zaman boşuna mahsul yaptırmayan maaş bağlayın. Her yılsonu Hasat şöleni yapıyorsunuz, sadece bunlar rahatlatmak için mi. Ovanın yarısı 365 gün çalışıyor emeğini karşılığını alamıyor.  Tütünü yok ettiniz neredeyse, ayakta durak tütün ekicisini Tüccarın kucağına teslim ettiniz. Buğday ve Arpa ekilmiyor yeterince, neden üreticiye tam anlamıyla destek vermezsen bunlar kaçınılmaz son olur. 

Tarım Kredi ise seçmece kişilerden ürün topluyor alıyor. Üreticiyi öyle bir hale getirdiniz ki, işin kısacası Üretici şu an yalvarıyor özel sektöre elimdeki ürünümü al diye.

Anahtar Kelimeler:
ChpBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.