Öne Çıkanlar ankara Özlem Maraş
banner798

Erdoğan: Bozkurt İşaretiyle İlgili İlk Kez Konuştu
Erdoğan, Mersin'de yaptığı bozkurt işaretiyle ilgili ilk kez konuştu: Rabia'yı sayarken spontane biçimde olmuş. Hatta ben farkında bile değildim, konuşma bittikten sonra söylediler.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan'ın Varna şehrinde gerçekleştirilen Türkiye-AB Zirvesi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Erdoğan, Mersin İl Kongresinde yaptığı bozkurt işaretiyle ilgili ilk kez konuştu.

"BOZKURT İŞARETİ YAPTIĞIMIN FARKINDA DEĞİLİM"

Akşam gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı'nın haberine göre, Erdoğan bozkurt işaretiyle ilgili, "Mersin'de, Rabia'yı sayarken, spontane biçimde olmuş o bozkurt işareti. Hatta ben farkında bile değildim, konuşma bittikten sonra arkadaşlar söylediler. İrademizin dışında oldu ama güzel de oldu" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.