Öne Çıkanlar Özlem Maraş Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ali Şimşek
banner797

Muharrem İnce'den skandal açıklama
İnce, önerileriyle adeta Türkiye düşmanlarının sözcüsü gibi davrandı. Doların yükselmesi nedeniyle İnce sosyal medya hesabı üzerinden skandal paylaşımlarda bulundu.

KANAL İSTANBUL'U DURDURUN

Türkiye'ye baskının nedenlerinden birisi olan çılgın projelerden Kanal İstanbul'un durdurulmasını isteyen ve "Artık tavsiye etmiyorum, istirham ediyorum" diyen CHP'li İnce, Sivas ve Erzincan mitinglerinde yaptığı çağrıları yineledi.

İşgal güçlerinin yerli işbirlikçileri gibi davranan İnce, Twitter'dan, "Doların düşmesi için danışmanlar dahil ekonomiden sorumlu kim varsa acilen görevden alınmalı. Merkez Bankası'na müdahaleden vazgeçilmeli ve Kanal İstanbul gibi dev projeler bir an önce durdurularak, ileri bir tarihe ertelenmeli" skandal önerilerini sıraladı.

Anahtar Kelimeler:
Muharrem Ince
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.