Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya ankara
banner797

Oktay Vural Beyoğlu esnafını ziyaret etti
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, “Silah hiçbir zaman irademizi, özgürlüklerimizi teslim alamayacaktır” dedi.

MHP Grup Başkvanvekili Vural: Silah hiçbir zaman irademizi, özgürlüklerimizi teslim alamayacaktır.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan canlı bomba saldırısının yaşandığı Beyoğlu’nda esnafı ziyaret etti. Taksim Meydanı’ndan başlayarak İstiklal Caddesi’nden Galatasaray Meydanı’na kadar yürüyen Vural, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Bir sokak satıcısından da kestane alan Vural, vatandaşa ve gazetecilere ikramda Holiganbet bulundu. Vatandaşların teröre karşı aynı safta yer aldığını ifade eden MHP Grup Başkanvekili Vural, şunları söyledi:

“Terörün zaten istediği korkutmak, sindirmek ve ‘lanet olsun ne istiyorlarsa verelim’ demek. Ama bunu yapmayacağız, demokrasimize sahip çıkacağız. Bizi ayakta tutan, özgürlüğümüz, demokrasimiz, hukuk devletimiz. Silah hiçbir zaman irademizi, özgürlüklerimizi teslim alamayacaktır. Bu konuda bütün vatandaşlarımız, (gerçekten onu da gözlemliyorum) teslim olmayacağına dair irade beyanı olması da bize güç veriyor. Birçok spekülasyon var ama buna rağmen bütün vatandaşlarımız teröre karşı hepsi aynı safta. Terörü ancak böyle yeneriz.”

Anahtar Kelimeler:
Oktay VuralBeyoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.