banner797
Anlatılacaklar ve konuşulacaklar o kadar fazlaki artık neresinden başlasak sonu yine üzüntü verici olacak diye üzülüyorum.Yaşanan olaylaramı üzülsek birbirini yanlış anlayanlaramı üzülsek artık bilemiyorum.Şampiyonluk büyük ölçüde kaçtı içimiz yanıyor ve en üzüntü verici yanı kendi sahamızda böylesine yenilerek olması.
 
Maç ise öylesine gergin bir havada oynandıki anlamak ve çözmek mümkün değil ve inanıyorumki bir çok futbolcumuzun gerginlikten ayaklarının tutulduğunu sanıyorum.Ve bu gerginlik maçın büyük bir bölümüne yansırken ikinci yarıda yan toplardan atabileceğimiz gol veya goller varken hırs yüzünden sağlıklı yer tutamayışımız gol atmamızı engelledi.Maçın genelinde oynamamız gereken futbolu oynamak yerine telaş ve dandun oyunumuz ÇARŞAMBASPORUN İŞİNE YARADI. Çarşambaspor dememin sebebi çorumsporun kimler için oynadığının farkedilmiş olmasındandır.
 
Kendi oyunumuzu sorgulamak yerine yan unsurlarla uğraşmamızın bedelini ödedik diyebilirim,yan unsurlarında gerceği görmek yerine suçlu rakiplermiş mantığı ile hareket etmesi şampiyonluğu kaybetmemizin en büyük nedeni diye düşünüyorum..
 
Sezon başında yapılan hataların ve bu hataların sezon içerisinde devam etmesi telafisi imkansız yaraların oluşmasına sebep olurken bu şartlar altında dahi şampiyonluğu elimizden kaçırmamız en büyük üzüntümüzdür.Bu arada şunuda belirtmek isterim,yanlış anlaşılmadan dolayı BAŞKAN HÜSEYİN ÇAMAŞ,A bu derece yüklenilmesinide anlamış değilim ve bu yanlış anlaşılmanın üzerinin kapatılmasınıda tavsiye ediyorum.
 
Beyler arkadaşlar bazen en kötü zamanda itidalli davranmak en doğrusudur ve zamana bırakmakta fayda vardır.
 
Futbolcu kardeşlerimede şunları söylemek isterim, son iki maçtır istekli ve hırslı oyununuz karşılığını alamamanızın sebebi geçmişte yapılan hataların eseridir ve futbolun sizlere verdiği bir cezadır ama sizleride suçlayamam.Artık olan oldu ve hayat devam ediyor.
 
Bu maçın en dikkat çekici olayı ise protokol trübinündeki CAM olayının çok büyük tehlike yaratmasıdır ve küçük çocuklar ile ailerin yaşadığı korkunun hesabının sorulması lazım.
 
İki sezondur bu konuda yaptığım uyarıların dikkate alınmaması allahtan bugün bir faciaya dönüşmemesi sevindirici..
 
Ama şu unutulmamalıdır,bu memleketin yetkili kişileri bu stadın sahibi olmadığını artık farketmeleri gerekirken gereken tedavininde yapılması için uğraşmalıdır.
İNSANLAR KESİLECEK KURBANLIK KOYUN DEĞİLDİR.
 
SAYGILARIMLA..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.