banner798
Bafra Belediyespor kongresi yapılırken kürsüye çıkan zihni başkan,yaptığı konuşmalarda verdiği sözler vardı..Verdiği sözlerden bazılarının oluşması için zamana ihtiyaç vardı ve bu zamanın geçtiği kanısındayım ayrıca bu süreçte takımın isminin değişeceği konusunda verilen söz tutulmuş OLUP sıra ÜYELİK konusuna gelmiştir.
 
ÜYELİK konusu halledilmeden takımın isminin değişmesi hiç bir şey ifade etmez ve kafalarda şüphelerin oluşmasına sebep olacaktır.Tabi şu konuyu da söylemeden geçmek istemiyorum,bu kulübe üye olmak fermana mahsustur ve çok güçlü olmak lazımdır..BU GÜÇ SADECE ZİHNİ BAŞKANDA VARDIR..KULÜP BAŞKANI HÜSEYİN ÇAMAŞIN BİLE YAPABİLECEĞİNİ SANMIYORUM...ZİHNİ Başkanın bu yolu açacağına inanarak taraftarlara ve spor severlere sesleniyorum..GİDİN 1930 BAFRASPORA ÜYE OLUNUZ..
 
1adet resim ve nüfus kağıdı fotokopisi yeterlidir,kulübe gittiğinizde sizlere şu kelimeyi söyleyen olabilir,evrakınızı bırakın biz ilgileniriz''' inanmayınız ve bizzat orada işleminizi yapınız..
 
Bu üyelik konusunun çok önemli olduğuna inanıyorum ve SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZINDA BU KONUYU TAKİP EDECEĞİNE İNANIYORUM..
 
ÜYELİK KONUSUNDA YARDIM İSTEYENLER BİZZAT BANA GELİRLERSE ONLARADA YARDIMCI OLMAYA HAZIRIM..BANA SİTEMİZİN TELEFONUNDAN ULAŞABİLİRSİNİZ..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.