Öne Çıkanlar Romanya nusaybin
banner798

1930 Bafraspor 19 Mayıs spor`u 2-0 net bir Skror ile Geçti

 Samsun Süper Amatör Liginde mücadele eden  Bafra Temsilcisi 1930 Bafraspor Lig 3. olan 19 Mayısspor`u 2-0 net bir Skor ile Yendi. 

Bafra Yeni Şehir Stadyumunda oynanan müsabakada 19Mayıs Belediyespor ilk yarıda  üstün bir futbol oynadı. Bir çok gol poziyonuna girmesine rağmen  golü bulamadı.

İlk yarı Golsüz beraberlikle bitti.

 

Maçın iki yarısında 1930 Bafraspor çok farklı bir oyun sergiledi. Kıran krana geçen maçta karşılıklı  ataklar ile her iki takım da mücadelesini ortaya koydu. İkinci yarının 60 dakikasından sonra Bafra Venüsbet oyun hakimiyetini eline aldı. Yeni transferlerini sahaya süren  teknik direktörler Mahmut topal ve Arif hoca bütün kozlarını sahaya sürdü ve beklenen  gol 80. dakikada Onur`dan  Geldi. Maçın  80 dakikasında yeni transfer Cem İpek takımının   2.golünü atarak  durumu 2-0 yaptı. Maç bu skor ile bitti.

 

STAT: BAFRA YENİ ŞEHİR STADYUMU

 

1930Bafraspor Kadrosu: Mesut, Kadir, K.Emre, A.Ovalı, Bedir, Yasin, Onur, Ahmet, Oğuzhan, Şakir, Selim,

 

1930 Bafraspor Yedek :Yakup, Ertuğrul, Cem, Samet, Tolunay, Metehan

 

ANTRENÖR: Mahmut Topal, Arif Gençoğlu

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.