Öne Çıkanlar Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sentetik uyuşturucu ecza hap
banner798

Bafraspor 3 puanı 3 golle aldı

Samsun Süper Amatör Ligi (SAL) Emin Kar Sezonun B - gurubunun 4. haftasında 1930 Bafraspor, İlkadım Belediyesi Gazi Stadın da konuk olduğu İlkadım Bel.Yabbaspor' u Mehmet Onur Sayın (2) Aladdin' in golleriyle 3-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Samsun Süper Amatör Ligi (SAL) Emin Kar Sezonun B - gurubunun 4. haftasında 1930 Bafraspor, İlkadım Belediyesi Gazi Stadın da oynanan maçta İlkadım Bel.Yabbaspor' a konuk oldu.

Karşılaşmaya her iki ekipte temkinli başladı. İlerleyen dakikalarda 1930 Bafraspor rakip kalede gol arayan taraftı. İlk yarıda daha organize olan 1930 Bafraspor golcüsü Mehmet Onur Sayın ile bulduğu gol ile karşılaşmada 1-0 öne geçen ekip oldu.

Her iki ekipte ilk yarı da geliştirmiş olduğu ataklardan başka gol bulamayınca soyunma odasına 1-0 üstün giren 1930 Bafraspor oldu. İkinci yarıya da iyi başlayan 1930 Bafraspor Mehmet Onur Sayın ile ikinci golü bulunca karşılaşmada durumu 2-0 yaptı.

Rakip takım İlkadım Belediye Yabbaspor Mustafa ile bulduğu golle karşılaşmada durumu 2-1 getirirken umutlandı. Ama maçta son sözü deplasmana kazanma parolasıyla gelen1930 Bafraspor'da Aladdin' olurken karşılaşmada durumu 3-1 getirdi.

Maçta başka gol olmayınca 1930 Bafraspor rakibini 3-1skorla mağlup ederek puanını 8'e yükseltti.

Ligin 5 haftasında 1930 Bafraspor Pazar günü kendi sahası ve seyircisi önünde Termespor' u konuk edecek. Bafra'nın diğeri takımı Hacınabispor ise Termespor'u ikinci yarıda bulduğu gol 1-0 mağlup ederek 10 puanla liderliğini sürdürdü.

Ligin 5 haftasında Hacınabispor Cumartesi günü oynanacak maçta Alaçamspor' u konuk edecek.

Anahtar Kelimeler:
BafrasporIlkadım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.