Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

Trabzonsporlu 2 taraftardan Bitnel ve Demirören’e suç duyurusu
49 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası işadamı Cemalettin Yüksel Çakmak ve evli 7 çocuk babası 52 yaşındaki mühendis Muhammet Çakmak, Galatasaray-Trabzonspor maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak savcılığa gitti. Tansiyonu olduğunu, maçı izlerken hakem Deniz Ateş Bitler'in vermiş olduğu kararlardan dolayı rahatsızlandığını ve bundan dolayı da şikayetçi olduğunu söyleyen işadamı Cemalettin Yüksel Çakmak, şöyle dedi:

" Deniz Ateş Bitler'den şikayetçiyiz. Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri maç sonrası sanki ödüllendirdiler. Türkiye Futbol Federasyonun haberi olmasa bunlar bu tarz hareketler yapamaz. Maçı izledik. Maçtan rahatsızlık duyduk. 2011 yılında şampiyon olduk. Şampiyonluğumuzu vermediler. Trabzonspor'dan ne istiyorlar bir türlü anlamadık. Trabzon halkını sokağa mı dökmeye çalışıyorlar. Sekabet Trabzon halkı sokağa çıkarsa bunun altından kimse kalkamaz."

Hakem Deniz Ateş Bitnel'in göstermiş olduğu son kırmızı karttan sonra sinirlenerek televizyonunu kırdığını belirten Muhammet Çakmak ise şöyle konuştu:;

"Trabzonspor taraftarıyım. Galatasaray maçını evde izledim. Haksız yere futbolcularımız kırmızı kart yedi. Hakemler Trabzonspor'u batırmaya çalışıyor. Haksız yere verdiği kırmızı kartlardan dolayı şikayetçiyim hakemden. Maçı 1 dakika uzattı. Ancak 1 dakika olmadan maçı bitirdi. Son dakika verdiği kırmızı kartta bizim futbolcumuz da ona bir kırmızı kart gösterdi. O sıra televizyonumu kırdım."


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.