Öne Çıkanlar bafra Maddi hasar
banner797

Zorlu mücadeleyi Bafraspor kazandı

Samsun Süper Amatör ( SAL) Ligi Emin Kar sezonun 7 haftasın da B gurubu 1930 Bafraspor   maçta kendi sahasında ağırladığı  Havza Belediyespor ile Halim Boşnak' ın (2)  golleriyle 2-1 mağlup ederken bu önemli maçta takımı adına  attığı gollerle maça damgasını vuran yıldızlaşan Halim Boşnak oldu.

Samsun Süper Amatör (SAL) Liginin 7  haftasında 1930  Bafraspor Şehir Stadyumunda  Havza Belediyespor' u konuk etti.
H göre ilk yarıda vasat ve tutuk bir futbol oynayan 1930 Bafraspor karşılaşmanın 17 dakikasında Havza Belediyespor' lu Ulukan'ın yaklaşık 40 metre  uzaktan attığı gole engel olamayınca maçta 1-0 yenik duruma düştü. Oyunda bir türlü istediği futbolu sergilemeyen 1930  Bafraspor ilk yarın 45 dakikasında Halim Boşnak ile bulduğu golle karşılaşmada durumu 1-1 eşitledi. İlk yarı da başka gol olmayınca her iki takım da soyunma odasına 1-1eşitlikle girdi.

İkinci yarıya da istediği gibi başlayamayan ev sahibi 1930 Bafraspor ikinci yarının ilk dakikalarında kalesinde tehlikeler yaşadı. İkinci yarıda sertleşen maçta orta hakem her iki takım oyuncularına sarı kartla cezalandırdı. 

Karşılamanın 90 dakikasında yine maçta sahne Halim Boşnak kritik golle attığı golle maçtaki son sözü söylerken takımına çok önemli 3 puanın yanı sıra iddiasını da sürdürürken puanını 11 çıkardı. 

Haftaya Pazar günü oynanacak  Alaçamspor maçı öncesi alınan bu üç puan 1930 Bafraspor için moral oldu. 

Termespor' a 2-0 yenilen Alaçamspor ile puanları eşitleyen 1930 Bafraspor Pazar günü zorlu maçta hedefi 3 puan olacak

Anahtar Kelimeler:
BafrasporHavzaspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.