banner798
Bu takımın en büyük avantajı tecrübe ise en büyük dezevantajıda fazla tecrübeli oluşudur diye yazdığımda ne demek istediğimi merak edenler ÇARŞAMBA SPOR maçında anlamıştır.Sanırım. Maç 6,7 sıfır olmadıysa yine şanslı oluşumuzdandır. Maçın ikinci yarısında takımımız dökülürken aciz kaldığımız bölümlerde dinamik ve yaşları genç olan çarşambalı futbolcuların Sahneye çıktığı anlardı.
 
Bizim futbolcuların yaş ve fiziksel anlamda bu tip kadro harmanlayan takımlarla baş edebilmemiz mümkün değildir. Vay efendim şöyle olur böyle olur diyerek hayali senaryolar çizenler ede inanmayınız. Bir futbolcu düşünün; asist yok, şut yok, gol yok, uzun mesafeli koşusu yok ve devamlı oynayarak faydalı olduğunu düşünen kafadan başarı elde edemeyiz.
 
En çok umut bağladığımız futbolcu olan ATAKAN ise yedek kalınca dinamik ve öne doğru koşu yapabilecek oyuncumuz kalmadı ve maçı pozisyona dahi giremeden mağlup bitirdik. Üretken oyuncumuz serdar kafa yapısına uygun oyuncu ve kadroyu bulamayınca oyun zekâsının yüksekliği psikolojik olarak geri dönüşüm yaparak kendisine zarar vermeye başlıyor. Tabiî ki burada sorgulanması gereken konularda var, futbolcularımızı ve teknik kadroyu elimizden geldiği kadar insanlık çerçevesinde iyi ağırladık ve hoş sohbet olmaya çalıştık.
 
Ama şurası bir gerçek ki onlar bizleri dün çok üzdüler ve kamp döneminin hiç iyi geçmediğinin sonucunu çıkarıyorum buradan. Çünkü dün defansımızda oynayan futbolcularımızdan HÜSEYİN, UMUT ALİ BAKIR, UMUT ÇAKIR ın düştüğü durumlara Allah hiçbir futbolcuyu düşürmesin. Allahtan çarşambanın hocası imdadımıza yetişti ve oyuna hantal bir oyuncu olan DATU ile devam etti VE FARK YEMEKTEN KURTULDUK. Farkındasınızdır herhalde ağır ve hantal bir oyuncu ifadesini kullandım ve defansımız bu oyuncunun bile kalecimizle defalarca karşı karşıya kalmasına bir şey yapamadı. Bu maç benim kafamda takımın güçsüz ve hazır olmadığı anlamına gelir ve bu noktada eleştirmek lazım diyorum. Hocamıza daha önceki konuşmalarımızda 2 mağlubiyet ve bir beraberlikle şampiyonluk gider demiştim ve oraya doğru yol almış bulunmaktayız.
 
Cesaret ve güven duyulacak oluşumları yaratmak yerine, gerçekleri konuşmanın suç olduğu ortamlar sunarsanız başarı gelmez ve futbol gizli saklı ortamları sevmediği gibi gerekenleri eninde sonunda dışlar. Son zamanlarda yöneticilerimiz ve taraftar olarak takımımızın futbolcularına el bebe gül bebe baktık ve hemen hemen her hafta para yetiştirmek için seferber olduk ve paralarını da aldılar fakat karşılığı çok aciz bir şekilde bize döndü ve taraftarda ŞENOL HOCA İSTİFA DİYEREK OK YAYDAN ÇIKTI bir kere görüşüne hasıl oldu ve ben Nedim hoca olarak diyorum ki artık bu iş düzelmez ve aynı baskılar devam edeceği için ne Şenol hoca ve ekibinden bize fayda olur nede bizim takımdan ona fayda gelir. En güzeli yolların daha fazla aşınmasına fırsat verilmeden yolların ayrılmasıdır. Burada bir konuya da değinmeden geçmek istemiyorum.
 
Futbol takımımıza nedense futbolla ilgisi kalmamış kişilerin GENEL KAPTAN olarak getirilmesi ilginç olmuyor mu, sanki birileri böyle ayarlıyor.Bu gelişmenin bedeli takımımıza çok ağır olarak yansımaktadır ve hep birilerinin söylediklerine inanmak zorunda kalıyorsunuz ve bedelini Bafra ve Bafralı gençler ödüyorlar.Nedim hoca olarak bundan sonra yapacağım kritiklerde daha sertleşeceğimi ve hoşgörü kavramına pek aldırış etmeden yazacağım.Eğer bu takımda 3 İDMANLA BİR FUTBOLCU oynuyorsa ve birileri CADDE ÜZERİNDE FUTBOLCU TRANFER EDEREK BU TAKIMI ÇARPIYORLARSA BİZLERDE BİRAZ TEPKİMİZİ KOYMAMIZ LAZIM ARTIK DİYE DÜŞÜNÜYORUM.Bu takım şampiyon olur safsataları ile para organizasyonları yaratmaya çalışanlar beni kandıramazlar ama yönetimi kandırırlar mı bilemem.Veya yönetimde bu hayali yaratmaya çalışan olursa onu bilemem ama yanlış yapar.
 
ÖZETLE; takımımız kampta iyi çalışmamış ve futbolcularımızdan UFUK dışında hazır oyuncu göremedim. Yazık oldu Bafra’ya ve bizlere. SAYGILARIMLA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.