banner797
Siz yalancılar ne kadar söyleseniz de, ne kadar anlatsanız da, ne kadar inandırmaya çalışsanız da eninde sonunda Bafra\'nın bütün insanları ne kadar alçak ve şerefsiz olduğunuzu öğrenecektir. Sadece beklediğim günler var.
 
    Yazımın başlığını çok sert bulmayın. Başlık Futbolu içeren ve futbol adına olan bir başlıktır.
 
    Ne kadar uğraşsanız da ben ve benim gibileri asla kandıramazsınız. Aslında futbolu bilen hiç kimseyi de kandıramazsınız. Futbolun içinde hiç bir gerçek ebedi gizli kalamaz. Buradan bu yazımla sporseverlere ve beni okuyan her insana şeref sözü veriyorum. Çok yakın zaman da ipsiz sapsız, futbol adına dolandırıcı, riyakar, yalancı ve düzenbazların ipliğini pazara çıkarıp buradan da açıklayacağım.Herkes neyin ne olduğunu anlayacak. Sustuğuma bakmayın. Günü geldiğinde bunların hepsini sizlerle paylaşacağım. Susuyorsam iyi niyetli insanlara zarar vermek istemediğimden dolayıdır. Ama bu iyi niyetli insanlara da neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlatıyor ve gerekli uyarıları yapıyorum.Ama biliyorum ki bu şerefsiz ve üç kağıtçı insanlar o iyi niyetli insanlara ve Bafralılara büyük zararlar vermektedirler.
 
   Yemekler de, toplantılar da ve konuşmayan insanların yanında futbol adına türlü türlü yalanlar söyleyip geçiçi bir süre için iknalar yapabilirsiniz. Ama unutmayınız ki Futbol görsel bir oyundur. Enin de sonun da gerçeklere teslim olacak ve iyi niyetli insanlara yakalanacaksınız. Bundan kaçış yoktur.
 
    Futbol ve futbolun anlayışını, bilgisini insanlara ne kadar aktarabildiğinizi hepimiz göreceğiz.Biliyorum ki işte o zaman yalancılar, riyakarlar ortaya çıkacaktır.
 
    Az kaldı bekleyin....
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.