banner798
Yalıspor maçının kadrosunu elime alınca yine rotasyona uğrayan bir takım ve çok büyük değişikliklerinyaşanabileceği izlemini almaya başladım,yaşanabilecek değişikliklerin oluşması için cesaretle atılmış bazı adımlar olduğunu görebiliyorum ve bazı kişiler bu adımı maçın sonucuna göre sabote etmeye kalkabilir..
 
Bafralı spor severler olarak çok dikkatli olmalı ve yalıspor maçında tam destek olmalıyız diyorum
ve en ufak yanlış bir harekette dahi ortamı germeye çalışanlar olacaktır, aman dikkatli olalım ve dolduruşa gelmeyelim.
 
Yanlışlıkları konuşalım,yazalım ama futbol takımımızı tutmak ve desteklemek çok farklı bir duygudur
ve insanın kendi kendine motive olmasını sağlar,tabiki;bu motivasyonu olumlu bir şekilde
kullanmalıyız ve takımımızı severek desteklemeliyiz.
 
Bu maça doğru atılan bazı adımlar olduğunu görmekle birlikte şu hususuda kamuoyunun dikkatlerine sunmak istiyorum,maçın skoruna endeksli düşünmeyin ve bu maçın üç ihtimalli olduğunu unutmayın,ben nedim hoca olarak bu maçın skorundan çok, atılacak adımlara dikkat edin ve maç kaybedilse bile geleceğimizin nasıl şekilleneceğine odaklanın.Maçlar gelir gider ve bir çok maç unutulur,ama;yapılan önemli işler bir şehrin kaderini değiştirebilir ve asla unutulmaz.
 
yalıspor maçını alabilirmiyiz diye düşündüğümde elbette alabiliriz ama;işimiz çok zor diyorum
ve kaybedebilirizde,dikkatli bir oyun tarzı sergilemeliyiz diye düşünürken gol sorunumuzu çözmek yerine gol yememe yaklaşımına önem vermeliyiz..UNUTMA;yenemiyorsan yenilmeyeceksin.
 
Bu maçın kaderini orta sahanın belirleyeceğini düşünüyor ve hangi oyuncularla oluşacağını doğrusu
merak ediyorum,inşallah başarılı olurlar diyorum ...
 
Futbolcularımızın bireysel yetenekleri ve özellikleri ile ilgili yazmak istemiyorumki, bu önemli maç öncesi yanlış anlaşılmayalım.
 
TEKRAR SÖYLEYİP DİKKATLERİ BU YÖNDE TOPLAMAKTA YARAR GÖRÜYORUM,,MAÇIN SKORUNA DEĞİL TAKIMIMIZI DESTEKLEMEYE ODAKLANALIM,YAPILACAK ÖNEMLİ VE KÖKLÜ DEĞİŞİKLİKLERE BAKALIM GELECEK ORADA ŞEKİLLENECEKTİR.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.