banner798
ŞENOL hoca ve ekibinin istifalarının ardından takımımızda acaba bir düzelme olur mu diye sporseverlerin kafalarında soru işareti oluştuğunun farkındayım ve idareci arkadaşlarında bu konuda tedirginlik geçirmelerini anlayabiliyorum.Şu an itibarı ile yönetimde ve takımda bir rahatlama olacağını tahmin edebilmekle birlikte futbolcularımızın kafa yapılarının acilen düzeltilmesi ve motivasyonlarının en üst seviyeye getirilmesi tekrar şampiyonluk yolunun açılmasını sağlayabilir diyorum.
 
Getirilecek antrenörün bu konularda insani yaklaşımları yüksek düzeyde olması gerekir, yönetimdeki arkadaşlarında bu konularda destek verecek anlayışta hareket etmeleri sağlanırsa olabilir. Ben yönetici arkadaşların birçoğunun bu konular doğrultusunda hareket edeceğine inanıyorum.
 
Geçen yıl bu Bafra belediye spor futbol takımının bu kafa yapısı ve bu futbolcu anlayışı ile küme düşer dediğimde ciddiye almayanlar sezon sonunda ne olduğunu gördü. Aslında düşmeyecek bir kadro varken bazı kişilerin takım içinde çeteleşme uğruna gitmemesi gereken oyuncuların gitmelerine imkân sağladıkları için küme düşmüştü.
 
Peki; bu futbolcu kadromuz şampiyon olmaz derken daha önce yazdıklarımda hangi konulara parmak bastığımı hatırlayacaklardır. Acaba; şampiyon olacak kadro oluşturulabilir mi diye aklınızdan geçiyorsa onu söyleyeyim. Evet, oluşturulabilir ve tekrar bir sezon başı çıkışı yakalayabiliriz. Bazı teknik anlayışların adaletli bir şekilde takıma üst başlıklarda bahsettiğim konularında dahil edilmesi ile bu gerçekleşebilir.
 
Çarşamba spor maçında bazı futbolcularımızın oyun ve takım adına sahada olmadıklarının sebepleri ve nedenleri üzerine iyi tahliller yapılıp kafa yapılarının düzeltilmesi gerekir ve bu işler çok süratle olmalıdır diye bir kez daha üstüne basarak yazmak istiyorum.
 
Futbolda olmaması gerekenler olmamalı, yapılmaması gerekenler taviz verilerek olmasına imkan verilmemeli, belediye patentini kendi malı imiş gibi göstermemelidir. Sonuçlarına ve oluşan tepkilerin boyutlarına baktığınızda bu gibi oluşumların zarar verdiğini görürsünüz. Sadece nedim hoca yazıyor diye rahatsızlık duymak kimseye bir şey kazandırmaz.
 
Çünkü doğrulardan ancak yanlışlıklar rahatsızlık duyar.Saygılarımla.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.