banner797
Bazen hoşgörü anlayışına sığınarak yazmadığım ve yazmak istemediğim bir çok konular olmuş,bazen yüz yüze şahit olduğum meseleleri etik bulmadığım için gündeme dahi getirmemişimdir..Futbol anlayışı diyerek futbol anlayışına uygun olmayan bir çok sebepleri es geçerek zamana bırakmışızdır..
Spor kamuoyunun malumudur ki futbol sezonu başladı ve hareketlilik de başladı, başlayan bu futbol hareketliliği bazı insanlar için farklı bir durum arzet se de işime gelmedi Allah belasını versin demek den kendini alamayanlar olduğu da bir gerçektir.
Acaba bizler her söylediğimizde ve her konuştuğumuzda haklımı yız, eleştiriyi yaparken hangi kriterleri veya hangi bilgiyi ölçü alıyoruz. Mesela buna en çarpıcı örnek olarak EROL HOCA dönemini gösterebilirim, yapılan birçok yanlışı görmüyor musunuz dediğimizde bana ne deyip geçiştirenler ve susanlar bugün farklı söylemler kullanarak sanki o günler hiç olmamış gibi davranıyorlar.
Bu duruma uygun ise Bafralı futbolcularımıza yaptığımız ve hala yapılmasına vesile olduğumuz yanlışlıklar değilmi dir. Bazı antrenör arkadaşlar kendi futbolcularımızın arasına çeşitli menfaat düşünceleri enjekte ederek onların parçalanmalarına sebep olmadık mı? İdareci idareci dolaşarak diğer antrenör arkadaşların arkasından sallamadık mı, Futbol konuşmak yerine özel yaşamları konuşarak işi özele dökmedik mi? Bizler bu durumda kendi ayağımıza kurşun sıkarken dışardan antrenör getirmelerini niye eleştiriyoruz acaba.Hiç kendimizi sorguluyor muyuz.Futboldan ve futbolcudan anladıklarımızı sağlıklı aktarabiliyor muyuz acaba.Sporla ilgilenen spor adamları söylüyorum.
Kim ne kadar biliyor yerine kimin adamı anlayışını kovalamadık mı, adamımı bulursam eyvallah bulamaz isem tu ka ka ilan etmedik mi?
Bu güne kadar saklamak zorunda kalacağım hiç olaya girmedim ve bundan sonrada dikkat etmeye çalışacağım. Fakat burada hiç yapmadığım ve her zaman dikkat ettiğim bir konuda uyarıda bulanmak istiyorum. Dikkat ediyorsanız bu öz eleştiriye kendimi dâhil ederek yazıyorum. Lütfen İnsanların arkasından küfür etmeyin..Maalesef küfürlü konuşmayı normalleştirmiş insanlarımız var ve buna artık bir son vermeliyiz.Lütfen küfürlü konuşmalara prim vermeyiniz.Futboldaki yanlışlıklar hiçbir zaman bitmez ve her zaman olacaktır ama küfürlü konuşarak hiç kimse bir yere varamamıştır ve ulaşamamıştır.Küfür edenlere karşı ortak bir anlayış sergilersek başarılı oluruz ve gençlerimize bizi iyi hatırlayacakları bir geçmiş bırakırız.
İdarecilik yapan arkadaşlara da rica ediyorum, insanları kötüleyerek bir yere ulaşmaya çalışanlara fırsat vermeyiniz. Çünkü dönüş yeri yine siz olursunuz ve kabak başınıza patlar.
YENİ BİR BEYAZ SAYFA AÇMAK VE ONA GÖRE DAVRANMAK LAZIM..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.