banner798
Futbol dünyasında idarecilik yapan kişiler için en zorlayıcı unsur SAHTEKAR futbolcu eline düşmektir.
Maç dönemi içinde ise prensiplerini ortaya koyamayan idarecilerin sezon başında yaptığı hatalardan dönme şansı çok azdır. Hatırlanacağı üzere geçen yıl SAHTEKARLIK DÜŞÜNCELERİNİ uygulamak üzere Bafraspor’a birçok futbolcu gelmiş ve kendi hayallerini gerçekleştirirken Bafra’nın hayallerini yıkarak takımımızı küme düşürmüşlerdir.
 
Bu sezon ise bize geçen yılda kendini ispatlamış SAHTEKAR bir oyuncuyu transfer ederek yönetici arkadaşlarımız büyük bir hata yapmışlar ve aynı tuzağa bir kere daha düşmüşlerdir. Ben nedim hoca olarak idareci arkadaşlarımızın takım için iyi olur düşüncesi ile transferini gerçekleştirdiklerine inanmak istiyorum.
 
Hepiniz kim bu futbolcu diye merak ediyorsanız merakınızı gidereyim. Bu futbolcunun adı CELAL BERBER’dir. Hatırlanacağı üzere geçen yıl bu futbolcu arkadaşımız ÇOLAK ekibi ile birlikte bahis skandalı dolayısı ile cezaevinde yatmışlardı. Cezaevinde yattığı dönem içerisinde Bafra Belediyespor kulübü avukat dahil İstanbul’da bu futbolcu için koşturmuşlardı.
 
Peki bu futbolcu bu sezon başında araya insanlar koyarak Bafraspor’a gelince vefa borcunu ödemeli diye düşünürken ne yaptı biliyor musunuz. Yaptığı anlaşmanın şartlarına aykırı davranarak kulübün parasını cebine atarak Bafra’yı terk etmiştir. Cezasının bitmemesi karşılığında aldığı çeki geri iade edeceğini söyleyerek YÖNETİCİ arkadaşları kandırmıştır.
 
Cezasının bitmeyeceğini fark eden bu CELAL BERBER ismindeki futbolcu aldığı çekin arkasını yazdırarak tahsil yoluna giderek Bafra’yı terk etmiştir.
 
Yaptığı hareket futbol ve futbolcu adına utanç verici bir durum olduğu kadar bizim yönetici arkadaşlarında buradan çıkaracağı dersler olur umarım. Futbolcunun iyi olması dışında bazı vasıflarının da ne kadar önemli olduğu bir kere daha ispatlanmış oldu
 
Spor sever Bafralıların Bafraspor maçlarında bu futbolcu hakkında gerekeni yapacağını umuyorum.Böylesine sahtekar futbolcuları Bafra’ya bir daha sokmamamız lazım diyorum ve geçen yılki çetenin mensubu olduğuna inandığım bu futbolcu için her ortamda gereken cevabı vermemiz gerektiğine inanıyorum.
 
Sezon başında gayrı meşru futbol düzeni yaratma peşinde koşanlara buradan çok ağır sözlerle seslenmek isterdim ama takımımızın bulunduğu zor şartları düşünerek daha sonraya bırakmak istiyorum.Bafra’nın gerçek spor yaşamı için mücadele verenlere iftira atarak kendi düzenini yaratanlara buradan şöyle seslenmek istiyorum..NEDİM HOCANIN SAVAŞI BİTMEZ BEYLER. Sizler bu tarzda hareket etmeye çalıştığınız mütdetçe ben hep karşınıza çıkacağım.
 
Geçen yıl çete kurarak Bafra’yı soyan kişilere yardım eden BAFRALI BAZI KİŞİLEREDİR BU SÖZLERİM.SAYGILARIMLA.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.