banner798

Haberi önce yaparsin ve pesinden su kelimeyi söylersin,halk böyle söylüyor ben ne yapabilirimki dersin,inanirmisiniz ben bu senaryoya bizzat sahit oldum ve istemeyerek kullanildim .

Bafra belediye spor hakkinda korkunç yorumlari bir süreligine yorumlarsin ve masaya oturursun,artik para isteme zamani gelmistir ve basarili olman kaçinilmazdir. Bazi haber siteleri için bu senaryo devamli uygulanir ve basarili olurlar.fakat biz bafra gazetesi olarak onlarida desifre edecegiz ve sizlerle paylasacagiz.Buradaki amaç dogrulari yazmak yerine bafra bld sporun zaaflarini kullanmak amaci vardir.FUTBOLUN dogrularini yazmak yerine kendi çikarlari ugruna yayin yapanlarin bafraya verdigi zararin boyutlari o kadar büyükkü bu makaleler yetmez.Bir yil boyunca para aldigi idareci hakkinda övgüler yagdiran site,para musluklari kesilince elestiri yagmuruna baslamasi kamuoyunundikkatini çekmistir sanirim.YORUMLARDA BUNU RAHATLIKLA GÖREBILIRSINIZ.Para varsa iyi yorum,para yoksa kötü yorum.BAFRA GAZETESI.COM SADECE DOGRULAR ÜZERINE YORUMLAR YAPACAKTIR VE BU ILKESINDEN ASLA SAPMAYACAKTIR.SAYGILARIMLA.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.