banner798
Sürmene galibiyetinden sonra moraller biraz olsun yerine gelmis ve maç öncesi yönetim kurulu üyelerinden 2 arkadasin istifa haberlerinin takima nasil bir etki yaratacaginin meraki içinde trübünde yerimizi aldik.Istifa haberlerinin henüz netlesmediginide buradan belirtelim.

Maçin baslamasi ile iki takimda galibiyet için sahaya çikmis izlenimi vermeye basladi,gümüshane spor ,un bafra bld spor,a karsi bu güne kadar hiç galibiyetinin olmamasi psikolojik olarak bize üstünlük sagliyordu,bu üstünlügün maç süresince devam ettigine sahit olduk ve güshane uykudan uyanmaya çalissada basarili olamadi,sansda bizden yanaydi.Orta sahada bariz bir üstünlük saglayan gümüshanesporun ataklarini nizmettin ve samet ile durdurmaya çalisan takimimizin iyi bir oyun sergilemedigini görüyor acaba nasil gol atariz demeye basladik,tugay ,in asiri top kaybi yaparak oynamasi takimimizin ataga çikmasini engellerken kaptigi toplarla hucuma çikmak isteyen gümüshane spora geçit vermeyen sadik ile edip oldu.
Yine 4.1.3.2. dizilisi ile onayan takimimizin hucuma çikislarda büyük sorunlar yasamasina neden oluyordu ve ilk yarida korner  ile golü bulmamiz sorunlari direkt olarak atlamamiza sebeb oldu ve devreye giderken moral bulduk ....
Ilk yarida gol haricinde hiç bir varlik gösteremeyen iki takim ve heyecansiz futbol vardi.
 
Ikinci yarinin baslamasi ile birlikte oyunu biraz daha öne yikmak isteyen gümüshane spor ataklarini siklastirmaya basladiginda geride verecegi açiklardan faydalanmak isteyen bafra bld spor un oyunu maça biraz daha heyecan getirmeye basladi,bireysel bir hata ,bireysel bir gayretle maç 2.0 lehimize olunca golü atan gazanfer in hemen oyundan alinmasinin buruklugunuda yasadik.Akabinde yedigimiz gol maçin ve seyircilerin bütün kimyasini bozdu diyebilirim,artik yep yeni bir maç olmaya baslamisti artik.
Erol hoca sürmene maçinda oldugu gibi orta sahaya bir oyuncu alarak ön libero sayisini 2 ye çikarmasi  skoru koruma adina yapilan bir hamle idi,ama bu hamleyi süratli oyuncumuz ugur ile desteklemeye çalismasi iyi bir düsünce idi,yalniz bu düsünceyi hayata geçirecek orta saha gücümüz kalmamis oyun ugur ile gümüs hane spor arasinda geçmeye basladi.Son yarim saat maç nerede ise ceza alanimizda oynanmaya basladi ve ne zaman gol yeriz diye beklemeye basladik,kendi sahamizda bu kadar esir oynamamiz çok düsündürücü olmakla birlikte aldigimiz galibiyet önümüzdeki maçlara daha umutlu girmemize neden olacak diye düsünüyorum,surasida bir gerçekki bu oyunla isimiz bir hayli zor,ama her geçen gün daha iyi olacagiz diyen erol hocaya inanmak zorundayiz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.