banner798
Maça başlarken ,,,kadroyu görünce bu bu maçın berabere biteceği ihtimali bende fazlaca oluşmaya başlamıştı ,maç oynanmaya başladığı ilk andan itibaren taraftarlarımızda sanki galip gelebiliriz atmosferi oluşmaya başladı,oysaki pas yüzdemizin az oluşu ve dandun oyunumuzun farkedilmeden maç havasına girilmesi bazı olayları ve takım içi eksiklikleri görmemizi engelledi diye düşünüyorum ,ayrıca maç ilerledikce kastamonu takımının bizden daha derli toplu olduğu izlenimi aldık.

Ama;golü biz attık ve takımımız galip gelecek umuduna kapıldık,gerçekleri saklayamayacağımız görüntüler ortaya çıkmaya başlayınca bu maçın ne olacağını düşünmeye başladık.Dedim ya bazı eksiklikleri göremedik heyecan ve stres gözleri kör ediyor,halbuki golün yan toptan olacağının işaretleri bir kaç dakika önce gelmeye başlamıştı.Defans bloğunu ceza alanı çizgisine çekmek kimsenin aklına gelmedi ve maalesef golü yedik,kalecinin tam önüne yığılmak hangi mantıkla izah edilebilir bilmiyorum.
4.1.3.2 dizilişi ile oynamamızın bu oyuncu kadrosu ile çok zor olduğunu düşünüyorum ve yanılacağımıda zannetmiyorum,
Taktik anlamda veya takım oyunu hakkında çok acemilikler içerisinde geçen bir maç oldu ve puan kaybetmemiz kaçınılmaz bir hal aldı.Tek tek futbolcularımız hakkında yorum yapmak istemiyorum,ama pek başarılı olduğumuz söylenemez hele bazı futbolcu arkadaşlarımız çok acemi bir oyun sergilediler.
Bu takım şampiyon olurmu acaba sorusuna ben cevap vermek istemem,erol hocamız yanıt verir herhalde,ama bazı şeylerin daha düzgün gitmesi lazım diye düşünüyorum.Önümüzdeki arsin maçı eğer kötü geçerse olabilecekleri ne söylemek isterim nede düşünmek isterim ,çünkü;puan durumları enteresan bir şekilde gidiyor.
 
Orta saha orgnizasyonu bu takımın başına bela olacaktır,bu duruma çare bulamaz isek halimiz kötü olacaktır benden uyarması.Nedim hoca çare nedir diyenlere hiç bir şey söylemek haddime değil ,ama;danışan olursa fikir yürütebilirim.
İkinci devredeki maçlarımızın daha zor geçeceğini şimdiden söyleyebilirim ,çünkü rakiplerimizi biz izletiyoruz ama onlar bizimle oynayınca  izlemiş oluyor ve farkediyor herşeyi ve ikinci devredede ona göre oynayacaklardır.
 
Burada şunu söylemek isterim ,,,akıl fikir verenler yarın öbürgün kendilerini saklamasınlar ve kaçak güreşmeye kalkmasınlar,bu kaçakları sayın belediye başkanımız muhakkak öğrenecektir.Tabiki umutlu olmak en büyük temennimiz;ama işimiz çok zor,play off kalmak tek kurtuluş yolumuz olabilir ,ama play of hayali ile yeni hayaller yaratıp daha kötü sonuçlara yol açanlar olabilir,dikkatli olmak lazım benden uyarması.SAYGILARIMLA.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.