Öne Çıkanlar TÜGİK Kavun fidesi
banner797

1930 Bafraspor Büyük Yara Aldı

1930 Bafraspor' da Umutlar bir Başka Bahara mı Kaldı

Samsun Süper Amatör Ligi ( SAL) Emin Kar Sezonun Bölgesel Bal ligine çıkma mücadelesinde Playy offun üçüncü maçında 1930 Bafraspor konuk ettiği 19 Mayıs Belediyespor' a 3 - 2 mağlup olurken Playy off yolunda da büyük yara almış oldu.

1930 Bafraspor Süper Amatör Liginde Bölgesel Bal ligine çıkmak adına Play offun üçüncü maçında  Bafra Şehir Stadyumunda 19 Mayıs Belediyespor' u konuk etti.

1930 Bafraspor Bal ligine yükselme adına Playy offun üçüncü maçında kendi sahasında 19 Mayıs Belediyespor' u konuk ederken, karşılamanın 5 dakikasında attığı golle 1-0 öne geçti. Akebinde bir türlü oyunda istediği futbolu sahaya koyamayan 1930 Bafraspor kalesinde beraberlik golünü görünce karşılaşmada durum 1-1 eşitlendi. İlk yarıda başka gol olmayınca her iki tarafda soyunma odasına 1-1 eşitlikle girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da istediği gibi başlayamayan ev sahibi 1930 Bafraspor kalesinde rakibin ikinci golüne engel olamayınca maçta 2-1 yenik duruma düştü. Bu golden sonra iyice oyundan düşen 1930 Bafraspor beraberlik golünü ararken kalesinde üçüncü gole engel olamayınca maçta  3-1 geriye düştü. Bu golde 19 Mayıs Belediyespor futbolcusu golden sonra eli ile hareket yapınca başta taraftar ve 1930 Bafraspor teknik heyetinde tepki aldı. Tepkiden sonra devam eden mücadelede 1930 Bafraspor karşılaşmada ikinci golü buldu. Bu golle karşılaşmada durum 3-2 geldi. Maçta bu golden başka gol olmayınca 1930 Bafraspor Playy offun üçüncü maçında ikinci yenilgisini alırken Playy off yolunda da büyük yara almış olurken 1 puan da kaldı. 1930 Bafraspor  Playy off öncesi  yaptığı 12 yeni transfer de üç maç geçmesine rağmen acaba tam istediğini alamadı görünüyor. Maçtan sonra taraftarlar kendi sahada yenemiyorsan Bölgesel  Bal ligine nasıl yükselecek. Yöneticiler acaba 12 yeni transfer futbolcuların bu Playy off için transferleri doğru veya yanlış mıydı son 6 maçtan sonra göreceğiz ama son üç maçtır takım için iyi şey olmuyor, yolunda gitmiyor.

Playy offun diğer Bafra ekiplerinden biri olan Hacınabispor ise 6 puanla lider durumda olan Playy offun iddialı ekiplerinden Samsun Büyükşehir Belediyespor' u kendi sahasında 3-1 yenerek puanını 7 çıkararak liderliğe yükseldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.