Öne Çıkanlar TÜGİK Kavun fidesi
banner797

1930 Bafraspor tesislerinde yenileme çalışması

1930 BAFRASPOR TESİSLERİNİ YENİLEME ÇALIŞMASI

Tarihi çok eskilere dayanan 1930 Bafraspor kulüp binası ve sosyal tesislerinde çalışmalar aralıksız sürüyor.

Kulüp Binası ve teknik heyet ve Futbolculara tahsis edilen Sosyal tesisleri ile bu gün tarihine kadar dayanan Kulüp Binasında dış cephesi, İç odalarda boya çalışmaları,toplantı ve oturabilecek yerlerin temizlenmesi, teknik heyet ve futbolcularının bulunacağı tesislerde yenilendi.Kulüp binasında sıcak ortamına kavuşan tesisin yenilenmesinde sona gelindi.

1930 Bafraspor kulübü, Şampiyonluklara, Yüzlerce sporseverlere ev sahipliği yaptı.Bafra Tarihine ev sahipliği yapan kulüp binasında tarihine dokunulmadan ummalı çalışmalar devam ediyor. Tarihinde bir çok teknik heyet, futbolcu, yönetim ve idarecilere ev sahipliği yapan 1930 Bafraspor’un dış çepe ve boyama işleri tamamlandı. İç çephe boyası,otura bilecek yerlerin temizlenmesi,teknik heyet ve futbolcularının bulunacağı tesislerde yenilendi.

Dış cephe kaplamasında bina rengi olarak Samsunspor’un ve ülkemizin renkleri olan kırmızı – beyazın tercih edilmesi beğeni topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.