Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı Arkeoloji
banner797

23 Nisan Ortaokulu kadınlar matinesi

Samsun Fuar İçi, Derya Düğün Salonu' nda gerçekleşen etkinlikte; Yazar ve şair Nermin Eker, programla ilgili olarak şunları söyledi:

KINALI, EMEK KOKAN, NASIRLAŞMIŞ ELLERİN SAHİPLERİYİZ

" Bizi davet eden 23 Nisan Okulu Okul aile Birliği yönetim kurulu başkanına Sayın Necla Aydın'a ve yönetim kurulu arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca bizim ile yakından ilgilenen. arkadaşımız Sayın Aslı hanıma da nazik davetleti için teşekkür ederim.Bizler asırlardır bu yurt uğruna canımızı feda eden ulusun; kınalı, emek kokan, nasırlaşmış ellerin sahipleriyiz.

YAŞIMIZI ALIN YAZISI YAPMIŞ, TÜRK ANNELERİ, TÜRK KADINLARIYIZ

Yaşımızı alın yazısı yapmış ,Türk anneleri Yüce Türk Kadınları' yız. Acılarımızı, sevinçlerimizi türkülerimize şiirlerimize dökmüşüz. Bugün burada olmaktan ziyadesiyle bahtiyar oldum".dedi.

Programda ayrıca sanatçı Ümit Kurşun da birbirinden güzel şarkıları ile etkinlikte yer aldı.

Okul Aile Birliği Başkanı Necla Aydın ise, yapılan etkinlikle ilgili olaraK şöyle dedi:

BU GÜNLER BİZLERİ KAYNAŞTIRYOR

" Okul yararına yaptığımız etkinliğimize şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına; müdür vekilimiz Sayın Kazım Aygün' e, öğretmenlerimize ,velilerimize, sanatçımız sayın Ümit Kurşun'a ve şair- yazar sayın Nermin Eker 'e çok teşekkür ediyoruz.

Bu günler bizleri kaynaştırıyor, birbirimizle daha yakından bağ kurmamıza köprü oluyor.

Katılımın kalabalık olması da ayrı bir mutluluktur bizim için."

Haber : Oktay ZERRİN- Samsun

Anahtar Kelimeler:
Bafra23 Nisan Ortaokulu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.