Öne Çıkanlar Salı Selami Altınok
banner798

Adalet kupası , Kapalı Cezaevinin oldu

“Adalet Kupası” Sahiplerini Buldu
Bafra Adliyesi tarafından yapılan ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün destek verdiği “Adalet Kupası’nın birincisi T. Tipi Kapalı Cezaevi oldu.

Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy’un teşvikleriyle ilk defa düzenlenen adliye kurumları arası “Adalet Kupası” halı saha futbol turnuvasının kuraları Başsavcı Olcay Aksu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Eyüphan Kılıç tarafından Bafra Adliyesi’nde çekilmiş. Aralık ayında ise maçlar başlamıştı. 1 ay süren turnuva bu gün yapılan maçlarla son buldu.
Maçlarda, Kapalı, Bafra Barosunu 5-4 yenen Bafra Adliyesi 3’üncü olurken, Bafra Borosu 4’üncü oldu. Günün son Maçında Bafra Kapalı Cezaevini 6-2 yenen Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi turnuvanın şampiyonu olurken, Bafra Kapalı Cezaevi ise 2’inci oldu.

Turnuva sonunda konuşan Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy şunları dile getirdi. Amacımız birlik beraberlik içinde hep birlikte kaynaşmak ve hayatımızda bir anı bırakmaktı. Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederim. Bunu bir gelenek haline getirmek ve bizden sonra gelen arkadaşlarımızın da buna devam etmesini isteriz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BafraAdliyeAdalet Kupası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.