Öne Çıkanlar Kalp ve Aritmi Tedavi Kliniği Adnan Sarı
banner797

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Anneler Günü Programı

Bafra ilçesine ziyarette bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ahmet Demircan, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Muş’un Varto İlçesinde, PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen 26 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı Bekir Anıl Erdal’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit ailesi ziyaretinin ardından, Bafra öğretmenevinde AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Anneler günü programı dolayısıyla AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve Milletvekilleri Şehit Aileleri ile bir araya geldi.

Anneler günü programında konuşan AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, “Siz çok değerli Şehit annelerimizle, şehit ailelerimizle böylesi güzel bir günde bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Siz çok değerli elleri öpülesi şehit annelerimizin fedakarlığını ne kadar anlatsak azdır. Şehitlerimiz Ülkemizin her zaman baş tacıdır. Şehit anneleri, babaları, eşleri ve çocukları ise bu ülkenin, bizlerin emanetidir ve her zaman öyle kalacaktır. Bu güzel günde bizleri kırmayıp, programımıza katılan tüm şehit annelerinin ellerinden öper, Anneler gününü kutlarım” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ise “Mutlaka bütün anneler kıymetlidir, önemlidir ve değerlidir. Ama bazı anneler bilmiyorum ama belki biraz daha değerlidir ve kıymetlidir diye düşünüyorum, işte onlar bizim şehitlerimizin anneleri. Çünkü onlar bu vatanın selameti için, bu vatanın bu millettin devamlılığı için yavrularını şehit verdiler. Tıpkı bu Matadorbet coğrafyada yüzyıllardır olduğu gibi onları şehitleri ile birlikte bizler geleceğe yürümeye devam ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Sizler bizim en kıymetlilerimizsiniz, sizler bizlerin emanetisiniz. Hem şehit anneleri, şehit ablaları, şehit eşleri, şehit babaları, ağabeyleri, kardeşleri, çocukları, şehidimizin ailesi olmak elbette her şeyden çok büyük bir acı, bunu en iyi yaşayan bilir, içinde hisseden bilir mutlaka ama bilin ki her bir şehit haberi geldiğinde Türkiye’nin içi kan ağlıyor. En son Bafra’daki şehidimiz ile birlikte ben Türkiye’nin çok farklı köşesinde bir insanın ağlamaklı olarak bizlerle iletişime geçtiğini ve üzüntülerini bize ifa ettiklerine şahit oldum. Her şehit haberi aldığımızda inşallah bu son olur diyoruz. İnşallah bir daha olmasın, gerçekleşmesin, gencecik evlatlarımızı gencecik yaşlarında toprağa vermeyelim istiyoruz ama bunun en şerefli mertebesi şehit olduğuna inanıyoruz. Peygamberlik makamından sonra en şerefli mertebe, makam şehitlik makamıdır. İşte bu bizim içimizi bir nebze olsun rahatlatan, bugün halen bizleri güçlü kılan inancımız olsa gerek. Bu inanç bizlere güç veriyor ve vermektedir” dedi.

Konuşmaların ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan şehit ailelerinin oturdukları masaları tek tek ziyaret ederek taziyede bulundu ve şehit annelerine Kuran-Kerim, şal hediye etti.

AK Parti Samsun ve Bafra Teşkilatı tarafından düzenlenen Anneler günü programı ikramların ardından son buldu.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.