Öne Çıkanlar TÜGİK Kavun fidesi
banner797

ALKANLAR DOĞALGAZ MÜHENDİSLİKTEN BÜYÜK ATILIM

Warmhaus Fabrika Satış Noktası Alkanlar Doğalgaz Mühendislik ile artık Bafra ve Sinop Bölgesinde hizmet verecek.

Alkanlar Doğalgaz Mühendislik yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ERDEM ; “21 yıllık tecrübesiyle 30`dan fazla ülkeye ihracat yapan yüzde 400 büyüyen Türkiye`nin yerli firması ile Bafra ve Sinop`da Alkanlar Mühendislik olarak Warmhaus Fabrika Satış Noktası ile hizmet Ağımız büyüttük.

ERP`li Kombi Hem Doğalgazdan hem elektrikten yüzde 20 tasarruf sağlar. Bu kombiler enerji verimliliği Kanunu gereği 21 nisan 2018`den itibaren zorunlu olacaktır. Buradaki amaç dünyada hava kirliliğinin önüne geçmek, dünyada yenilenebilir enerjiden su ve hava tasarrufu yapmaktır.

Biz de Alkanlar Doğalgaz mühendislik olarak Avrupa Birliği uyum yasaları çerçevesinde kombi ürünlerinin çevreye duyarlı tasarımlarına ilişkin yönetmelik doğrultusunda çalışmalarımızı Warmhaus`tan yana kullandık. Bafra ve Sinop ve bölge halkına daha iyi hizmet vermek için Warmhaus Fabrika Satış Noktasını sizlerle buluşturduk.”dedi

Erdem Sözlerine Şu Şekilde son verdi ; Warmhaus’un sıcak bir evin huzurunu ve konforunu tüketicilere tasarladığı 24 kW kapasitesi, ErP direktiflerine uyumlu olması gibi teknik özellikleri ile aynı zamanda cam ön yüzeyi ve dokunmatik ekranıyla Dünyanın En Küçük Kombisi olarak Tasarlandı ve Türkiye`deki Her Evden birinde Warmhaus markası kullanıyor.”dedi.

<<<<<<www.alkanlardogalgaz.com.tr>>>>>>
     <<<< TIKLA Warmhaus İNCELE>>>>>






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.