Öne Çıkanlar Samsun Kızılırmak Deltası Kuş cenneti
banner797

Anne Kale ebediyete uğurlandı

Bafra'nın sevilen simalarından Nihat Kale'nin annesi vefat etti.

Derbent köyünden Merhum Hasan Kale’nin eşi , Turan Kale , Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ve Nilgün Üncü’nün anneleri, Merhum Maksut ve Merhume Nadire Mürtezaoğlu’nun kızı, Merhum Ali, Bayram ve Zeki Mürtezaoğlu’nun kardeşi, Merhum Bahriye Sezer, Hüriye Yılmaz, Naciye Bardak ablaları, Şenay Üncü’nün kayınvalidesi Rasime Kale vefat etti.

Merhumenin cenazesi Bafra Kuba Camii’nde kılınacak  ikindi ve cenaze namazına müteakiben Derbent Köyü aile mezarlığına defnedildi.

Cenazeye, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP ilçe Başkanı Barbaros Turnu, İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydogan Yılmaz, Haber Ovası imtiyaz sahibi Adem Dilek, STK temsilcileri, oda Başkanları, daire müdürleri ile sevenleri katılım sağladı.

Anahtar Kelimeler:
Nihat KaleVefatCenaze
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.