Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı Hasan Tosgar
banner798

BAFRA BELEDİYESİ YENİ BİR OTOPARK DAHA KURDU
 Bafra Belediyesi, ilçemizde bulunan otoparklara bir yenisini daha ekledi. İlçemiz Kemal Paşa Mahallesinde bulunan ve Küçük Pazar diye bilinen pazarın yan tarafında yer alan 2.250 metrekarelik alan asfaltlanarak oto park haline getirildi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, konu hakkında şu bilgileri verdi: “Küçük Pazarımız, Kemalpaşa Mahallemiz dışında özellikle Gaziosmanpaşa, Gazipaşa ve İshaklı Mahallerimize hizmet vermektedir. Pazarın etrafında yoğun bir araç trafiği oluşmuştu. O bölgede okullarımızda bulunmaktadır. Bu trafik sıkışıklığının azaltılması, esnaf ve öğrencilerimizin rahatlaması için 2.250 metrekarelik alanda asfaltlama yaptık. Burası oto park olarak kullanılacak, esnaflarımız ve pazara gelen hemşerilerim araçlarını buraya çekecek. Herkes rahatlayacaktır.”

BAŞKAN ŞAHİN: YAPTIRIM UYGULAYACAĞIZ

Kurallara uyulmaması durumunda yaptırım uygulayacaklarını ifade eden Başkan Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: “İlçemizde, belediyemiz dışında da özel oto parklar var. Hemşerilerimden araçlarını buralara park etmelerini rica ediyorum. İlçe trafiğimizin rahatlaması gerekmektedir. İnsanlarımız çok bunaldı. Bu nedenlerden dolayı otoparklar mutlaka kullanılmalıdır. Kaldırımlara çıkıp park edenler, engelli alanlara park yapanlar, engelli insanlarımız için yaptığımız kaldırım çizgileri ve iniş çıkışlara araçlarını çekenler görmekteyiz. Bunlar çok yanlış davranışlardır. Hemşerilerimin dikkatli olmalarını, kurallara uymalarını istiyorum. Bu yanlışların devam etmemesini diliyorum. Aksi takdirde ilgili diğer kurumlarla koordineli olup buna son vereceğiz. Hemşerilerimin cezalı duruma düşmemesini istiyorum.”



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.