Öne Çıkanlar Kavun fidesi Mustafa Candal görevi devraldı
banner798

Bafra Fen Lisesinden eTwinning projesi

Bafra Fen Lisesi eTwinning projesi olan Bridge of Drama kapsamında, İngilizce zümresi olarak, okulda İngilizce dersine ilgisi olan öğrencileri desteklemek ve ilgiyi daha da artırmak amacıyla yabancı dilde bir oyun sahneye koyarak, öğrencilerin sesletim, dil bilgisi ve kelime bilgisi gibi konularda farkındalığını artırmak ve ayrıca başkaları karşısında dili kullanmalarını sağlayarak yabancı bir dili konuşurken oluşan özgüven eksikliğini asgari düzeye indirmek amacıyla, hazırlığı yaklaşık 6 ay süren, Oscar Wilde'nin, The Canterville Ghost adlı oyununu konuklara sunuldu.

The Canterville Ghost adlı Oyun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal KARADELİ, Okul Müdürleri, Veliler, Öğretmenler ve öğrenciler tarafından izlendi.

Daha sonra proje kapsamında oluşturulan Newton sınıfı ve Torricelli sınıfı ziyaret edilerek öğrenciler tarafından yapılan deneyler izlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.