Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Yaşar Saydam
banner798

Bafra GİAD yeni yönetimi basınla buluştu

Samsun’un Bafra ilçesinde Genç İşadamları Derneği (GİAD) iftar yemeğinde basınla bir araya geldi.

Bafra Genç İş insanları Derneği 5. Genel Kurulu’nda 4.dönem Yönetim Kurulu başkanlığına seçilen Muharrem Uyar, basına iftar yemeği düzenledi.

Bafra GİAD yeni Başkanı ve yönetimi, basına vermiş olduğu iftarda, Bafra için neler yapılabilir, yeni projeleri nasıl hayata geçirebiliriz. Bafra’nın ekonomisini kalkındırmak amacıyla neler yapılmalı, ilçeyi yönetenlerle birlikte istişare yapılmasının faydası olacağı konuşuldu.

Bafra GİAD, yeni başkanı Muharrem Uyar, iftar öncesinde yaptığı konuşmada, yönetimimiz bir ay önce belirlendi. GİAD olarak yeni bir yönetimle, yeni projeler üretmek adına çalışmalarını sürdürmeye kararlıdır. Bu gün burada ise değerli basın mensuplarıyla bir araya gelerek, yeni dönemde neler yapmamız gerekir, diyerek istişarelerde bulunduk. Bu vesile ile tanışma iftarı düzenledik.” Dedi.

İftar sonrasında, basın ile günün anlam ve önemini belirtmek için hatıra fotoğrafı çekinildi.

Anahtar Kelimeler:
BafraGiad
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.