Öne Çıkanlar Mustafa Candal görevi devraldı Şerafettin Aydoğdu
banner797

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Dünya Kadınlar gününde mesaj yayınladı

Kadın sabrın, umudun, sevginin, fedakârlığın sembolüdür. Kadınlara değer verilen toplumlarda hoşgörü vardır, barış vardır, huzur vardır. Kadın güçlüyse aile güçlüdür, toplum güçlüdür. Bu yüzden hayatımızın her alanında kadınlarımızın gücüne, vicdanına ve aklına ihtiyaç vardır.

Milli ve manevi değerlerimizin, kültür ve geleneklerimizin en kıymetli taşıyıcıları hiç şüphe yok ki kadınlarımızdır. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan kadınlarımız toplumun her kademesinde görev aldığı gibi kahramanlık destanları yazarak eline silahı alıp düşmanın üzerine yürümüş, kucağında mermi ile cepheye koşmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle; yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, üreten, eğiten yetiştiren ve fedakârlığın timsali olan başta şehit ve gazi annelerimiz ile eşleri olmak üzere, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Anahtar Kelimeler:
8 MartCevdet Ertürkmen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.