Öne Çıkanlar Salı Selami Altınok
banner797

Bafra Ülkü Ocakları Kuran Tilaveti

 Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen programda bütün şehitlerimize ve devletimizin ve milletimizin huzuru, güvenliği ve selameti için Kuran-ı Kerim okunup dualar edildi.

Program sonunda Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanı Osman Osma “ Devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne; ülkemizin huzur ve güvenliğine; hürriyetimize ve demokratik hayatımıza müdahale etmek isteyen her türlü iç ve dış hain terörist yapılara karşı Ülkücü Hareket olarak her zaman karşı duracağımızı herkesin bilmesini isterim. Türkiye Cumhuriyeti devletini yıpratmak ve yıkmak isteyen tüm kalleş unsurlar bilsinler ki Ülkü Ocakları aziz milletimizin 57. Alayıdır. İhanete ne taviz veririz ne de mücadele etmekten çekiniriz. Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı olarak düzenlediğimiz programa katılan herkese teşekkür ediyor; bütün şehitlerimizi rahmet,minnet ve duayla bir kez daha anıyorum. Ruhları şad olsun.”,dedi.





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.