Öne Çıkanlar murat kurum şehit
banner798

Bafra zabıtasından kasap denetimleri

22 İş yerine yöenelik gerçekleştirilen denetimlerde,satışa sunulan et ve et ürünlerinin gıda yönetmeliğine uygunluğu, işyeri ruhsatı ve satış yerlerinin genel temizliğini kontrol edildi.

İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğini vurgulayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Zabıta ekiplerimiz ilçe genelinde denetimlerine aralıksız devam ediyor.İlçemizde bulunan Zincir ve yerel marketlerimziden sonraSağlık ve hijyen açısından steril olması gereken yerlerin başında gelen et ve et ürünleri satışı yapan işyerlerinde denetimlerde bulunduk. " dedi.

Başkan Kılıç,"Doğrudan halkımızın sağlığını ilgilendiren gıda üretimi ve ürün satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerimiz devam edecektir. Yapılan denetimlerde ilçe halkımızın sağlığını tehdit edecek eksikliklerin tespit edilmemiş olması bizleri memnun etti. Esnaflarımıza, gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BafraSamsunZabıtaBelediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.