Öne Çıkanlar TÜGİK Kavun fidesi
banner797

Bafraspor Puansız dönüyor

Samsun Süper Amatör Ligi ( SAL) Emin Kar Sezonun Bölgesel Bal ligine çıkma mücadelesinde Plaofun ikinci maçında 1930 Bafraspor ligin iddialı ekiplerinden biri olan ve hakemlerin maçın önüne geçtiği karşılaşmada  Samsun Büyük Şehir Belediyespor' a son dakikaları heyecan fırtınası da geçen maçta 3-2 mağlup olmak kurtulamadı.

1930 Bafraspor Süper Amatör Liginde Bölgesel Bal ligine çıkmak adına Plaofun ikinci maçında  eski Stadyumun yanındaki Suni Çim sahasında Samsun Büyük Şehir Belediyespor'a  konuk oldu.

1930 Bafraspor Bal ligine yükselme adına Plaofun ilk maçında kendi sahasında Samsun Yolspor' a karşı etkisiz ve durağan oynadığı  maçta hatta rakibin son dakikalarda kaçırmış olduğu golle 0 - 0 berabere kalırken rakibi ile puanları paylaşmıştı.

Plaof maçları için Bölgesel Bal ligine yükselmek için 12 yeni transfer yapan 1930 Bafraspor Bölgesel Bal Ligine yükselme adına Samsun' da konuk olduğu Plaofların iddialı ekiplerinden Samsun Büyük Şehir Belediyespor karşısında ne yapacağı spor severler adına merak konusu idi.  İlk yarıda orta da olan maçta ev sahibi Samsun Büyükşehir Belediyespor hakemlerin yardımıyla ilk yarıda 28 dakika da bulduğu golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. İlk yarı da bu golle Samsun Büyükşehir Belediyespor soyunma odasına 1-0 önde giren ekip oldu.

İkinci yarıya umutla başlayan 1930 Bafraspor kalesinde ikinci golü gören ekipti. Samsun Büyükşehir Belediyespor ikinci golden sonra karşılaşmada üçüncü golü bulunca karşılaşmada durum 3-0 geldi. Hakemlere rağmen maçı bırakmayan 1930 Bafraspor karşılaşmada durumu 3-1' e getirdi. Bu golden bir tane daha gol bulan 1930 Bafraspor durumu 3-2 yaparken son dakikalara da umutlu girdi. Son dakikaları heyecan fırtınası da geçen karşılaşmada her iki ekipte gol bulamayınca hakemlerin ev sahibi takımı adına  damga vurduğu maçta 1930 Bafraspor rakibine 3-2 mağlup olmaktan kurtulamadı. 

Bazen iyi futbol oynamakta yetmiyor çünkü hakemleri de yenmek gerekiyor dedirtti bu maçta 1930 Bafraspor. 1930 Bafraspor bu mağlubiyetle 1 puanda kalırken, rakibi Samsun Büyükşehir Belediyespor ise ikinci maçta ikinci galibiyetini alırken puanını 6 çıkararak liderliğe yükseldi. 

Plaofun diğer Bafra ekiplerinden Hacınabispor ise son dakikalarda futbol adına ne varsa yaşanan heyecan fırtınasında Termespor ile yediği penaltı golüne uzatmalarda 90+10 cevap vererek rakibi ile 1-1 berabere kalarak ikinci maçında sahadan beraberlikle ayrılarak puanı 4' e çıkardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.