Öne Çıkanlar Şerafettin Aydoğdu erbakan
banner797

Başkan A.Adayı Kemal Şenocak'tan Mevlid Kandil Mesajı
AK Parti Başkan Aday Adayı Kemal Şenocak Mevlid Kandili ile ilgili mesaj yayınladı

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğumunun yıl dönümü olan Mevlid Kandil’ine ermiş olmanın mutluluğunu millet olarak hep beraber yaşıyoruz. Bilgeliği, yüksek ahlakı ve erdemleriyle tüm insanlığa örnek olan Peygamberimizi andığımız Mevlid Kandili, sevgi ve hoşgörü iklimi içerisinde birlik, beraberlik, yardımlaşma duygularını en güzel şekilde yaşadığımız manevi değeri yüksek bir gündür. Mevlid Kandili, Her sözü ve davranışı ile ufkumuzu aydınlatan ve gönül dünyamızı güzelleştiren Peygamberimizin biz inananlara kazandırdığı kardeşlik, dostluk, sevgi, güven ve alçakgönüllülük anlayışını daha iyi kavramamıza vesile olmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularımızı güçlendiren Mevlid Kandil’inin ülkemize ve tüm İslam âlemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm İslam âleminin ve Bafralı hemşerilerimizin Mevlid Kandilini kutluyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.